Satéh en Pulled Bock als beste uit de test

Publicatiedatum: 02-07-2018

Connecting Agri & Food heeft in opdracht van Bio Goat Meat een smaaktest uitgevoerd met een viertal geitenvleesproducten. Saté en Pulled Bock kwamen als beste uit de test.

Thuistest met 40 proevers

Het onderzoek werd uitgevoerd als thuistest. Deelnemers kregen een pakketje thuis met daarin Saté, Pulled Bock, Bokkenburger en Bokkenboutschijf. Deze producten zijn geproduceerd door Van de Huijgevoort Vers. Deelnemers moesten deze zelf bereiden en scoren op verschillende onderdelen zoals smaak, geur en uiterlijk. Saté en Pulled Bock scoorden gemiddeld op alle onderdelen hoger dan een 7.5. We zijn zeer tevreden met deze uitslagen en zullen deze gebruiken voor verdere productontwikkeling.

 

 

  

Overige berichten

Nominatie voor Food Heroes Award
Bokworst en Bockbier op Boktoberfesten
Boktober komt er aan!
Duurzaam koken met geitenbokkenvlees
Geitenvlees wint food challenge
De coöperatie te horen op Mangiare! radio 1
Verspilling is Verrukelijk. Wij doen mee!
Bio Goat Meat en de Bokkenbunker gezamenlijk verder
Editie NL schenkt aandacht aan bokjes