Het bestuur

Heinie Alting

Voorzitter

Heinie heeft samen met zijn vrouw Ina en zoon Niek een biologische melkgeitenhouderij in het mooie Westerwolde in Zuid-Groningen. Heinie is voorzitter van Bio Goat Meat.

Telefoonnummer: 06 21 53 10 90

Hielke Tuenter

Penningmeester

Hielke is vennoot in het familiebedrijf in het Groningse Westerlee. Naast het houden van biologische melkgeiten beheert de familie ook natuurgebieden. Hielke was eerder al penningmeester van belangenbehartiger de Groene Geit en doet dit nu voor Bio Goat Meat.

Telefoonnummer: 06 41 14 08 81

Marieke Louwes

Secretaris en Communicatie

Marieke Louwes en haar man Rien zijn in 2015 samen gestart met een biologische melkgeitenhouderij in het Drentse Ruinerwold. Marieke heeft een achtergrond in Marketing en Communicatie en verzorgt binnen de coöperatie het secretariaat en de communicatie.

Telefoonnummer: 06 12 99 98 12

Aafke van Tilburg

Planning en Logistiek

Aafke en haar man Jan hebben een biologisch melkgeitenbedrijf op Goeree-Overflakkee. De geiten kunnen niet alleen in de weide grazen maar ook op het dak van de stal! Aafke zorgt voor de planning en logistiek van de dieren.

Telefoonnummer: 06 19 72 49 90

Johannis Struik

Productontwikkeling en Verkoop

Johannis werkt samen met zijn ouders en broer op hun biologische geitenhouderij en akkerbouwbedrijf Groenewout te Dirksland, Zuid-Holland. Johannis zit vol ideeën en zorgt dan ook voor de productontwikkeling en verkoop.

Telefoonnummer: 06 23 64 99 15